Perhatian Kepada Peserta Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 - Contest SEO


Salam 1 Malaysia buat para peserta Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 ! Di sini admin nak maklumkan sesuatu yang penting mengenai penggunaan keywords Cabaran SEO kali ini. [TENGAH MARAH NI] Setelah membuat peninjauan kesemua entri yang dibuat oleh para peserta, admin berasa hairan, pelik, terkejut dan sewaktu dengannya. 

Kenapa terdapat peserta yang menyebarkan / membuat entri yang mengatakan bahawa keyword Cabaran SEO kali ini adalah Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013 Blog 3 Dalam 1 ?

Terang-terang admin taip dekat entri pertama keyword Cabaran SEO kali ini adalah Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013 Blog 3 Dalam 1 hanyalah tajuk entri yang admin buat sendiri. Mungkin kerana penggunaan "Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013 Blog 3 Dalam 1" yang banyak pada entri pertama membuat peserta confuse (lain kali baca dulu dengan teliti). 

Perkara ini akan memberikan impak semasa tarikh penamat Cabaran SEO kerana admin akan gunakan keyword "Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013" untuk membuat carian. So, Admin harap mereka yang membuat mistake tolong perbetulkan entri mereka. Admin tak nak nanti ada yang tidak berpuas hati. Harap maklum (Y)

Entri berkaitan: