Cara Buka Website Blog Kari Ngeri Yang Kena Block / Ban


Cara Buka Website Blog Kari Ngeri Yang Kena Block / Ban

Blog kari ngeri merupakan blog yang paling ngeri dan seram di Malaysia. Memang sinomin dengan kandungan video dan gambar-gambar kat blog yang sememangnya ngeri. Sesiapa yang dah tengok atau masuk blog ni, mesti dah tak nak masuk lagi melainkan seseorang ni pencinta mayat atau kematian.

Untuk pengetahuan anda, blog kari ngeri yang sebenar telah kena banned baru-baru ni oleh blogger kerana kandungan yang ngeri dalam blog tersebut. Oleh itu, blog tersebut dah kena delete dan tak beropersi lagi dalam talian. Punca blog tersebut kena banned sebab ada sesetengah pengunjung membuat laporan bahawa blog tersebut sebagai “abuse”.

P/s: Kenapa perlu ban sesuatu yang elok kan? Memang artikel-artikel blog tersebut ngeri tahap gaban tapi kan itu terpulang kepada hak individu masing-masing nak tengok atau tidak. Itulah lumrah manusia tidak suka tengok orang senang & berjaya.

INFO TERBARU: 

Cara nak buka website tersebut senang je anda perlu pergi ke sini: 


  • Lepas tu copy url ini www.karingeri.my dah masukkan lah url ini ke dalam proxy server seperti dalam gambar di atas.
Ini pula facebook fan page blog kari ngeri: www.facebook.com/KariNgeriBlog

Like facebook page saya kalau anda pembaca setia blog 3 dalam 1
Follow : Blog 3 Dalam 1
Add Circle : Google+


23 comments:

Waazin Aiman said...

huhu.. dah masuk kejap je///tak sanggup aku tgok..

Syafiq Safri said...

Macam mana nak masuk kan url tu ya lepas dah masuk proxy server .. Tq

Monyet Rimau said...

@Syafiq Safri dalam page proxy server tu ada petak kosong... masukkan je url dalam tu then tekan enter

mohamad azri said...

Dah cuba cari kotak yg macam dicakapkan tu . Tapi takde . dy tulis eror ade la .

Ummar Farouk said...

@Monyet RimauKari ngeri dh pakai wordpress..

Anaz Tiffany said...

@Ummar Farouk Ape dia punye link?

Anaz Tiffany said...

@Ummar Farouk Ape link nye ??

Hafiezeen Hisham said...

x lpas

SentiasaPanas said...

Biasalah tu kalau blog dah femes, mesti ada kaki komplen..

matt raffi said...

petak kosong hape.. nk bukak pon xley... pui

Premier Accord Sdn Bhd said...

over quota jadahnyer..adess

Budak Derp said...

NGERI SGT2
TERMANTAp!!!!!!
TAKUT!!!!!
SERAM!!!!!!!
SO SCARY!!!!!!!

TAKUT NYERRRR!!!!!

m imran said...

tak boleh buka pun , dia error . aku memang nak tgk blog ni . dah lama tak tgk . haha

Monyet Rimau said...

maaf la, blog owner dia tidak top up bandwidth tu...sebab tu overload.... kalau cuba pm dengan dia directly melalui facebook fp

BORNEOwest setiawan said...

kenapa harus diblokir???kari-ngeri.com adalah tayangan yang memacu adrenalin,maju terus...!!!

daniel luis said...

www.bestgore.com

lagi ngeri :)

Amirul Hafiz said...

yg paling ngeri dlm blog ni, advertisement die. pny ngeri smpai xblh nk bkak kt public hahaha

xoxo said...

ni lmn web baru utk KariNgeri.. (http://karingeri-proxyserver.blogspot.com/)

akira baharuddin said...

Tak boleh buka pun.. hmm..

Don Nilo said...

tk blh msuk pn..dh taip kt proxy tp jd error..

Anonymous said...

sekarang ni aku tengok bestgore.com je serupa macam kariNgeri gak tapi yang ni mgkn luar negara punya..

Arieon said...

Tak boleh buka pula. The connection to the server was reset while the page was loading. Rasanya dah tak boleh dah ni.

Ikhlas,
Arieon.my

Suzila Manja said...

betul2...takleh bukak..the connection to the server was reset ='(
da lama tak tgk blog n kisah ngeri2 ni..